Gecombineerde leveringen van AdBlue® en diesel

Tegelijk uw equipment voorzien van AdBlue® en diesel.
Alle tankwagens van FullTank zijn uitgerust met een AdBlue compartiment.
Hierdoor kunnen wij in Nederland en België al uw equipment; aggregaten, waterpompen, kranen, combi IBC’s etc. zeer eenvoudig tegelijk voorzien van zowel diesel als AdBlue®. Met onze 4×4 tankwagens is ook moeilijk begaanbaar terrein voor ons geen probleem. Wij kunnen u nog efficiënter bedienen waardoor u altijd tegelijk een volle AdBlue- en dieseltank heeft!

FullTank

FullTank

FullDuoBox
De FullDuoBox is ideaal voor bedrijven met een klein machinepark of voor op de bouwplaats waar u op een eenvoudige wijze diesel en AdBlue® kunt opslaan. De FullDuoBox heeft een 3.000 liter dieseltank en een 190 liter AdBluecompartiment. Met twee aparte pompsets kunt u zelf al uw equipment; aggregaten, waterpompen, kranen etc. zeer eenvoudig tegelijk voorzien van zowel diesel als AdBlue®. Met accukabels of een 220V stekker is deze FullDuoBox aan te sluiten op ieder equipment. De FullDuoBox kan ook worden voorzien van de FullTank sensor waardoor u altijd op de hoogte bent van uw actuele voorraad. Hierdoor kunt u niet alleen een lege tank voorkomen, maar ook zelf het verbruik beter monitoren.

Voordeel
Omdat wij maar één transportrit nodig hebben om uw equipment van AdBlue® en diesel te voorzien maken wij minder kilometers en wordt de AdBlue® direct CO2-neutraal geleverd. Zo dragen wij op een positieve manier bij aan het milieu.