Over ons

FullTank by Hans de Baat Olieprodukten BV is de leverancier voor al uw brandstoffen, AdBlue en smeermiddelen. Service staat op 1 bij FullTank en de klant is koning. Speciale op maat gemaakte bevoorradingsvoertuigen en de SOS-Olieservice zorgen ervoor dat u altijd en overal brandstof heeft voor welk voertuig of machine dan ook. FullTank staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

FullTank is onder de naam Hans de Baat Olieprodukten BV, opgericht in 1990, is een zelfstandige, onafhankelijke oliegroothandel.
Vanuit het midden van het land worden alle soorten motorbrandstoffen, AdBlue en smeeroli├źn inclusief de bijbehorende opslag- en aflevermogelijkheden, door een eigen team van mensen geleverd en/of ge├»nstalleerd.

Brandstofvoorziening voor transportbedrijven, industrie, havens, de agrarische sector, op evenementen, in aggregaten, noodstroominstallaties, op bouwlocaties of waar dan ook behoort tot de mogelijkheden. Telefonisch is ons bedrijf 24 uur per dag bereikbaar en in noodgevallen binnen enkele uren ter plaatse met het benodigde materiaal.