Over ons

Internationale brandstof- en AdBlue® voorziening op iedere willekeurige locatie

FullTank is een zelfstandige, onafhankelijke groothandel in brandstoffen, AdBlue®, smeermiddelen en installaties. Wij beschikken over een ruim wagenpark om (op projectniveau) de volledige brandstofdistributie binnen 24 uur te verzorgen. Zowel in Nederland, België als daarbuiten is dit materieel met gecertificeerd personeel inzetbaar. Wij verzorgen het complete traject van aankoop van de brandstoffen tot en met het afvullen van al uw equipment, ook op moeilijk begaanbaar terrein.

Als brandstof leverancier verzorgt FullTank ook de distributie van de waterstofdrager hydrozine (mierenzuur), dé CO2-neutrale brandstof van de toekomst en zal als supply chain specialist optreden. We verzorgen niet alleen de distributie maar met onze FullTank sensoren hebben wij inzicht in de actuele situaties zoals voorraden, voorspellingen en kunnen wij bijsturen indien nodig zodat de klant altijd een volle tank heeft.

Vanuit onze eigen AdBlue fabriek produceren wij, volgens de strenge eisen van het VDA (Verband der Automobilindustrie) AdBlue®. Onze ervaring heeft geleerd wat het perfecte ureumgehalte is waardoor uw wagenpark zo goed mogelijk kan functioneren. Bij ons gaat geen product de deur uit wanneer het niet aan dit ureumgehalte voldoet. Hierdoor heeft u altijd goede kwaliteit en zuivere AdBlue® en zijn additieven overbodig.

TEAM
Met een team van ervaren professionals staan wij dagelijks voor u klaar. Het FullTank team voorziet u van alle gemakken. Persoonlijk maatwerk, een snelle levering en een snelle reactie. Wij leveren u op werkdagen standaard binnen 24 uur!

Niets is zo vervelend als uw bedrijf of project komt stil te liggen door brandstof tekort. Het FullTank team is daarom voor spoedgevallen altijd bereikbaar; 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.

VISIE
Wij zijn een zelfstandige en onafhankelijk opererende onderneming en willen dat in de toekomst blijven. Een Full Service leverancier die zowel in Nederland, België als daarbuiten klanten voorziet van onze producten. Daarnaast willen we toonaangevend blijven op het gebied van internationale projecten en innovaties.

MISSIE
Klanten moeten altijd een volle tank hebben, zodat hun continuïteit gewaarborgd is, tegen de laagste milieubelasting.

Onze kernwaarden Waar staan we voor?

  • Klantvriendelijkheid
  • Flexibiliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Samenwerken
  • Plezier

Kernkwaliteiten Waarin blinken wij uit?

  • Overal 24/7
  • Flexibel en specialistisch
  • Vakbekwaam

Samen voor ambitie, resultaat, enthousiasme en plezier!