10 september 2021

FullTank op Transport Compleet Gorinchem

Komt u ons ook bezoeken op de Transport Compleet in de Evenementenhal Gorinchem?

In hal 7, stand D125 zullen wij u laten zien hoe makkelijk Online FullTanken voor u kan zijn.
Wij zijn de leverancier voor bedrijven met een homebase (eigen thuispomp/tank van diesel en AdBlue®). Wij blijven innoveren, met de FullTank senor en FullTank app houdt u zelf grip op het verbruik van uw diesel en AdBlue®.

Online FullTanken is onze online omgeving waarin u uw tankzaken op een eenvoudige manier kunt regelen. Het maakt niet uit waar u bent, u kunt 24/7 diesel, AdBlue® en smeermiddelen bestellen via onze FullTank app. Met een simpele druk op de knop heeft u binnen 24 uur uw bestelling op de gewenste locatie. Zo heeft u altijd een volle tank! En met ons zelf ontwikkelde FullTank sensor bent u en wij altijd op de hoogte van de inhoud van uw tank. Hierdoor kunt u niet alleen een lege tank voorkomen, maar ook zelf het verbruik monitoren.

Ook voor duurzame brandstof kunt u bij FullTank terecht en kunt u online bestellen. Wij leveren HVO in diverse samenstellingen, HVO100-50-20 afhankelijk van de blend met FullTank BioFree Diesel B0. HVO100 is bijna CO2 neutraal, emissiearm en biologisch afbreekbaar. Hoewel HVO nog iets duurder is, maakt u wel een bewuste keuze voor duurzaamheid.

Wij ontmoeten u graag!

Tot dan.